Vær med!

Vær med!

 • Deltag i FlyFri 2020

  Din deltagelse i kampagnen FlyFri 2020 sker i form af en hensigtserklæring og med den, er du med til at sende et signal sammen med mange andre om, at vi må passe mere og bedre på vores planet. 

  For at deltage skal du blot committe dig til at undlade at flyve i hele 2020. Når du er klar til at gøre det, så gå til boksen for tilmelding nedenfor. Her tilmelder du dig ved navn og email, så tæller vi dit og alle andres tilsagn på, at være en del af et større fælleskab, der viser omverdenen, at sammen kan vi gøre en forskel.

  Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredje part eller brugt på andenvis. Det er blot til optællingen af tilmeldte.

 • Dit bidrag kan gøre en stor forskel.

  Vil du være med til at sprede budskabet ud til endnu flere? Har du en ide til, hvordan du bedst formidler budskabet videre til dit netværk, dit arbejde, din skole, eller i din fritid? Hvor er det du kan bidrage til at sprede budskabet?

  Vi hjælper dig meget gerne videre med ideer og inspiration til, hvordan du får hul igennem til dit netværk og den målgruppe du har sat dig for at påvirke.

  Har du gode ideer til, hvordan man bedst taler med andre om at hoppe med på flyfri-bølgen, så skriv til os, så formidler vi gerne din viden videre her på hjemmesiden. Vi er samtidig også klar til at hjælpe dig, så mangler du inspiration og mod til at fortælle bredt om din flyfri sag, så skriv til os.

 • Vil du dele din fortælling?

  Skriv et indlæg i bloggen på flyfri.dk

  Vi vil meget gerne høre din fortælling om, hvorfor du har valgt at deltage i kampagnen FlyFri i 2020 og hvorfor du synes, at det er vigtigt. Du må også meget gerne videregive din fortælling om, hvordan du finder alternative transportformer og hvilken værdi der for dig ligger i andre alternativer til flytransport. Skriv meget gerne til os med dit forslag til et blog indlæg, så er vi klar til at lægge det på hjemmesiden her.

 • Har du ideer til, hvordan vi kan blive endnu bedre?

  Vi er åbne over for nye input.

  Tænker du, at vi mangler noget i kampagnen FlyFri i 2020 eller kan gøre tingene endnu bedre for at komme i mål med 100.000 tilmeldte, så står vi klar med åbne arme for at høre netop dine ideer eller blot dine kommentarer. Skriv derfor gerne til os, hvis du ser oplagte muligheder eller blot har halvfærdige ideer til FlyFri i 2020 kampagnen.

 • Kontakt os

  Vi hører hjertens gerne fra dig!