Links

Vi holder os på jorden

Hjemmeside som Maja Rosén startet. Initiativet driver kampagnen Flygfritt Sverige. De har både en kampagne for 2019 og for 2020 og et mål for henholdsvis hvert år, at nå 100.000 svenskere. Vi er stærkt inspireret af kampagnerne og overbeviste om, at når det kan lykkes i Sverige at få kampagnen til at blive landskendt, så kan vi også i Danmark gøre en positiv forskel.  

The Green Room

Hjemmeside med alt indenfor bæredygtighed. Fra rejser til gadgets, transport i hverdagen, grøn omstilling og meget mere.

We don't have time

Hjemmeside som har fokus på, hvordan vi hver især kan være med til at gøre en positiv forskel for klimaet. Der er blandt andet ideer til, hvordan du kan udfordre dine venner i forbindelse med at skabe adfærdsændring på klimaområdet.

Bevar jordforbindelsen

Hjemmeside med fokus på at i et socialt netværk påvirke til mindre flytrafik. De har eksempler på, hvordan flytransport er langt mere CO2 belastende. 36 gange mindre har de beregninger og kilder på. 

FlightAware

Hjemmeside hvor det er muligt at søge information om flytrafik. Det er blandt andet muligt at se oversigter over, hvor mange fly der er i luften på givende tidspunkt over et bestemt område.