Search
  • FlyFri 2020

Så er vi i luften!

Fredag den 1. Februar var dagen, hvor vi både fik lanceret hjemmesiden her og samtidig også var glade for, at Politiken Rejser skrev om FlyFri kampagnen, hvor Malin blev interviewet. Tak til Politiken Rejser og tak til alle jer, der har tilmeldt jer. Der er flere som også har skrevet til os med gode ideer og anden information om flytrafik. Rigtig mange har også valgt blot at skrive: ”Tak!” til os. Det betyder selvfølgelig rigtig meget for os og giver os endnu mere energi til at arbejde videre med at sprede budskabet.


Ambitionerne for kampagnen er store, og vi vil så gerne nå i mål med 100.000 tilmeldte inden udgang af 2019. Skal vi nå i mål betyder det, at vi ca. skal have 300 tilmeldte pr. dag. Derfor er jeres hjælp af stor værdi for os. Vi har oprettet en facebook side, som hedder FlyFri 2020. I må meget gerne like og dele den. På forhånd tak.


Vi arbejder stadig på et par detaljer på hjemmesiden her. Bl.a. tælleren, som fortæller, hvor mange, der har tilmeldt sig. Alle tilmeldinger bliver registeret selvom tælleren ikke er oppe at køre endnu. Så bare rolig, der er tal på alle.

Vi stræber efter at svare på individuelle mails, som I har sendt os så hurtigt som muligt. Vi arbejder på sagen.


En travl start men en god start for FlyFri 2020. Nu er vi i luften, men holder os på landjorden.


FlyFri teamet, Kristine

47 views