Hvem er vi?

Vi er et engageret team som elsker at flyve, men som i endnu højere grad har erkendt, at vi må starte med os selv for at skabe den fremtidige verden, som vi gerne vil leve i. En verden som er bæredygtig og har en stor biodiversitet. Vi er derfor startet med stoppe med at flyve og gør nu, hvad vi kan for at få så mange som muligt med på vores vej mod en bæredygtig fremtid.

Cristine Storm Lassen

I oktober 2018 startede Cristine sammen med Martin facebookgruppen "Fri for flyveri 2019". Cristine er optaget af, hvordan vi tager personligt ansvar i klimakrisen og skaber mere bevidsthed omkring vores individuelle adfærd og samtidig forstår, hvilke handliger, der reelt har værdi. Fordi lykken findes inde i os selv og ikke på den anden side af jordkloden. 

Martin d'Origny Lübecker

Martin er naturmenneske med stor hang til ski, surf, skov & natur og dertil fotografering. Han er uddannet indenfor kommunikation og IT, men hans store passion ligger i at gøre verden til et bedre sted og til et sted der forbliver og kan gives videre. Han arbejdet som skilærer, bjerg/offpisteguide og i rejsebranchen siden 2001 og ønsker med sine kompetencer at gøre denne branche grøn og bæredygtig.